Somerset Inn

Male
Somerset Inn Genel
Somerset Inn Genel
Somerset Inn Genel
Somerset Inn Dış Mekan
Somerset Inn Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Somerset Inn
M. Aazamaan Villa Kulhidhoshu Magu , Male

Somerset Inn konaklamanızda Malé bölgesinde, havaalanı yakınında, Theemuge Sarayı ve Male Balık Pazarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Maldives Islamic Centre ile 0,7 km (0,5 mil) ve Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 0,9 km (0,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda espresso kahve makinesi ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Double or Twin Room with Free Return Airport Transfer
Room
Standard Double or Twin Room with Free Return Airport Transfer

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x