Green Flora

Vilimalé
Green Flora Genel
Green Flora Öne Çıkan Resim
Green Flora Dış Mekan
Green Flora Dış Mekan
Green Flora Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Green Flora
Shaikh Abdurahmaan Magu , Vilimalé

Green Flora size Vilimalé merkezinde, Villingili Halk Plajı ile 3 dakika yürüyüş ve Laguna Plajı ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Maldives Islamic Centre ile 1 mi (1,5 km) ve Paradise Adası Plajı ile 7,9 mi (12,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x