The Villa Vanali Chiang Mai

Su Thep
The Villa Vanali Chiang Mai Öne Çıkan Resim
The Villa Vanali Chiang Mai Dış Mekan
The Villa Vanali Chiang Mai Dış Mekan
The Villa Vanali Chiang Mai Dış Mekan
The Villa Vanali Chiang Mai İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
The Villa Vanali Chiang Mai
135/21 Soi Ban Mai Lang Mo 1 Tambon Suthep, Amphur Muang , Su Thep

Chiang Mai bölgesindeki The Villa Vanali Chiang Mai konaklamanızda, Wat Umong ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Ton Payom Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Tha Phae Kapısı ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

The Villa Vanali Chiang Mai misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
2 Bedrooms - Pool Front Family Bungalow
Room
1 Bedroom - Pool Front Classic Bungalow
Room
1 Bedroom - Pool Front Romantic Bungalow

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x