Sirinart Garden

Kuzey Tayland, Su Thep
Sirinart Garden Genel
Sirinart Garden Öne Çıkan Resim
Sirinart Garden Dış Mekan
Sirinart Garden Dış Mekan
Sirinart Garden Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Sirinart Garden
156/93 M.10 Canal Road - T.Suthup Kuzey Tayland, Su Thep

Chiang Mai bölgesindeki Sirinart Garden konaklamanızda, Wat Umong ve Chiang Mai Üniversitesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tha Phae Kapısı ile 5,6 mi (8,9 km) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 260 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x