The View Pavilion

Luang Prabang
The View Pavilion Öne Çıkan Resim
The View Pavilion Dış Mekan
The View Pavilion Dış Mekan
The View Pavilion Dış Mekan
The View Pavilion Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
The View Pavilion
Ban Khili, Sakkarine road , Luang Prabang

The View Pavilion konaklamanızda, Luang Prabang merkezinde, Ock Pop Tok yakınında ve Xieng Thong Budist Tapınağı ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Wat Sen ile 0,3 km (0,2 mil) ve Gece Pazarı ile 0,7 km (0,4 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçeli
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Superior Twin Room with Garden View
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x