Villa Laodeum Nam Khan View

Luang Prabang
Villa Laodeum Nam Khan View Öne Çıkan Resim
Villa Laodeum Nam Khan View Dış Mekan
Villa Laodeum Nam Khan View Dış Mekan
Villa Laodeum Nam Khan View Kahvaltı
Villa Laodeum Nam Khan View Kahvaltı
Image More +57 fotoğraf
Villa Laodeum Nam Khan View
Kingkitsarath Road, Ban Khili Luang Prabang Old Town , Luang Prabang

Luang Prabang bölgesindeki Villa Laodeum Nam Khan View konaklamanızda, Ock Pop Tok ve Wat Pak Khan ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Kültür Mirası Evi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Xieng Thong Budist Tapınağı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Family River View
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x