Cafe de Laos

Luang Prabang
Cafe de Laos Genel
Cafe de Laos Öne Çıkan Resim
Cafe de Laos Dış Mekan
Cafe de Laos Dış Mekan
Cafe de Laos Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Cafe de Laos
93 Unit 03, Phonheuang Village , Luang Prabang

Cafe de Laos misafirlere Luang Prabang merkezinde, Ock Pop Tok yakınında ve Wat Sen ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik oda ve kahvaltı sunan otel Xieng Thong Budist Tapınağı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Kültür Mirası Evi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x