The Victor Hotel

Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi
The Victor Hotel Öne Çıkan Resim
The Victor Hotel Dış Mekan
The Victor Hotel Dış Mekan
The Victor Hotel Dış Mekan
The Victor Hotel Kahvaltı
Image More +63 fotoğraf
The Victor Hotel
7258 J. Victor Street, Pio del Pilar Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi

The Victor Hotel misafirlere Makati (Makati Merkez İş Bölgesi) bölgesinde, Resorts World Manila ve Avustralya Elçiliği Manila ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel SM Mall of Asia ile 3,3 mi (5,2 km) ve Fort Bonifacio Merkezi İş Bölgesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 41 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio Superior Room
Studio
Studio Deluxe Room
Superior
Superior Oda, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
One Bedroom Superior
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x