Saint Illians Inn

Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi
Saint Illians Inn Öne Çıkan Resim
Saint Illians Inn Dış Mekan
Saint Illians Inn Dış Mekan
Saint Illians Inn Dış Mekan
Saint Illians Inn Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Saint Illians Inn
7461 Santillian Street Pio Del Pilar Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi

Saint Illians Inn misafirlere Makati merkezinde, Makati Tıp Merkezi ve Greenbelt Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel SM Mall of Asia ile 3,4 mi (5,4 km) ve Fort Bonifacio Merkezi İş Bölgesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 13.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada buzdolabı ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x