The Tito Suite Residence

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
The Tito Suite Residence Öne Çıkan Resim
The Tito Suite Residence Dış Mekan
The Tito Suite Residence Dış Mekan
The Tito Suite Residence Dış Mekan
The Tito Suite Residence Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
The Tito Suite Residence
45, Siem Reap Steung Thmei Road Kuzey Kamboçya, Siem Reap

The Tito Suite Residence size Siem Reap merkezinde, Artisans D'Angkor ile 4 dakika yürüyüş ve Eski Pazar Bölgesi ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Angkor Wat ile 3 mi (4,8 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit, Balkon, Havuz Manzaralı (Landmark)
Stüdyo
Stüdyo Süit, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Havuz Manzaralı (Landmark)
Room
Stüdyo Süit, Balkon, Havuz Manzaralı (Cabana)
Room
Family Stüdyo Süit, Balkon, Havuz Manzaralı (Landmark)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x