The Temple Inn

Temple Cloud
The Temple Inn Öne Çıkan Resim
The Temple Inn Dış Mekan
The Temple Inn Kahvaltı
The Temple Inn Yerinde Yemek
The Temple Inn Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
The Temple Inn
The Temple Inn Main Road , Temple Cloud

Bristol bölgesindeki The Temple Inn konaklamanızda Chew Valley ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Farrington Park Golf Club ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cotswolds ile 10,6 mi (17,1 km) ve Thermae Bath Spa ile 12,4 mi (20 km) mesafede.

Britanya Mutfağı sevenler için The Temple Inn ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Ücretsiz alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x