The Litton

West Country, Litton
The Litton Genel
The Litton Genel
The Litton Genel
The Litton Genel
The Litton Genel
Image More +53 fotoğraf
The Litton
Litton, Somerset West Country, Litton

Radstock bölgesindeki The Litton misafirlere nehir üzerinde, Chew Valley ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Chew Valley Lake ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu küçük otel Farrington Park Golf Club ile 5,8 km (3,6 mil) ve Wells Katedrali ile 11,8 km (7,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 12 oda mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafilere lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Cosy)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Large)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (with sofa bed)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (with sofa bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x