The Springs Resort & Spa

Kolorado Batı Yamacı, Pagosa Springs
The Springs Resort & Spa Genel
The Springs Resort & Spa Genel
The Springs Resort & Spa Genel
The Springs Resort & Spa Genel
The Springs Resort & Spa Genel
Image More +64 fotoğraf
The Springs Resort & Spa
323 Hot Springs Blvd Kolorado Batı Yamacı, Pagosa Springs

Pagosa Springs bölgesindeki The Springs Resort & Spa misafirlere nehir kıyısında, San Juan Tarih Müzesi ve Pagosa Springs Center for the Arts ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Pagosa Springs Golf Club ile 7,5 km (4,7 mi) ve Chimney Rock National Monument ile 10,1 km (6,3 mi) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 79 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 15 açık yüzme havuzu ve kaplıca mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küçük Mutfak, Dağ Yamacı
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Room
Luxury Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Room
Deluxe Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Küçük Mutfak, Dağ Yamacı
Room
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Classic Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x