Pagosa Springs Lodge

Güney Rocky Dağları, Pagosa Springs
Pagosa Springs Lodge Genel
Pagosa Springs Lodge Genel
Pagosa Springs Lodge Öne Çıkan Resim
Pagosa Springs Lodge Dış Mekan
Pagosa Springs Lodge Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Pagosa Springs Lodge
3505 West Highway 160 Güney Rocky Dağları, Pagosa Springs

Pagosa Springs bölgesindeki Pagosa Springs Lodge misafirlere göl üzerinde, Pagosa Springs Golf Club ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Pagosa Springs Center for the Arts ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Sheep Creek Trail ile 7,5 km (4,7 mi) ve San Juan Tarih Müzesi ile 8,3 km (5,1 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Pagosa Springs bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2664 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x