The Sea-Cret Garden Hua Hin

Orta Tayland, Hin Lek Fai
The Sea-Cret Garden Hua Hin Genel
The Sea-Cret Garden Hua Hin Genel
The Sea-Cret Garden Hua Hin Genel
The Sea-Cret Garden Hua Hin Genel
The Sea-Cret Garden Hua Hin Genel
Image More +105 fotoğraf
The Sea-Cret Garden Hua Hin
497 Moo 3 T.Hinlhekfai Orta Tayland, Hin Lek Fai

The Sea-Cret Garden Hua Hin misafirlere Hua Hin bölgesinde, golf sahasına yakın ve Hua Hin Zoo ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 7,1 mi (11,4 km) ve Hua Hin Plajı ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için resort otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada buzdolabı ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Room
The Private Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x