Jira Pool Villa

Orta Tayland, Hin Lek Fai
Jira Pool Villa Genel
Jira Pool Villa Genel
Jira Pool Villa Öne Çıkan Resim
Jira Pool Villa Dış Mekan
Jira Pool Villa Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Jira Pool Villa
11/12 Le Leaf Valley, Moo 10 Hin Lek Fai, Prachuabkirikhan Orta Tayland, Hin Lek Fai

Hua Hin bölgesindeki bu villa, Huahin Artist Village ve Wat Huay Mongkol ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu aile dostu villa Royal Hua Hin Golf Sahası ile 10,6 km (6,6 mi) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 10,7 km (6,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada gece geç saatte oda servisi sunuluyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve Akıllı televizyonlar mevcut. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları izlenebilen bir 55-inç düz ekran televizyon var.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x