Rai Saweangsuk88

Orta Tayland, Hin Lek Fai
Rai Saweangsuk88 Öne Çıkan Resim
Rai Saweangsuk88 Dış Mekan
Rai Saweangsuk88 Dış Mekan
Rai Saweangsuk88 Dış Mekan
Rai Saweangsuk88 Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Rai Saweangsuk88
96 moo 1 Hin Lek Fai Orta Tayland, Hin Lek Fai

Hua Hin bölgesindeki Rai Saweangsuk88 konaklamanızda, Hua Hin Zoo ve Huahin Artist Village ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 7,1 mi (11,4 km) ve Hua Hin Plajı ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x