The Sea At Lanta Hotel

Güney Tayland, Ko Lanta
The Sea At Lanta Hotel Öne Çıkan Resim
The Sea At Lanta Hotel Dış Mekan
The Sea At Lanta Hotel Dış Mekan
The Sea At Lanta Hotel Dış Mekan
The Sea At Lanta Hotel Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
The Sea At Lanta Hotel
328, Moo 5 Klong Hin Beach Ba Kan Tiang Bay Güney Tayland, Ko Lanta

The Sea At Lanta Hotel misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plaj yakınında, Klong Hin Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Mo Ko Lanta Milli Parkı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Long Plajı ile 7,5 mi (12 km) ve Klong Dao Plajı ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Double Bed With Balcony and Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x