AHA Lanta Cozy Hostel

Güney Tayland, Ko Lanta
AHA Lanta Cozy Hostel Öne Çıkan Resim
AHA Lanta Cozy Hostel Dış Mekan
AHA Lanta Cozy Hostel Dış Mekan
AHA Lanta Cozy Hostel Dış Mekan
AHA Lanta Cozy Hostel Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
AHA Lanta Cozy Hostel
49 Moo 5, Lanta Yai Güney Tayland, Ko Lanta

AHA Lanta Cozy Hostel misafirlere Ko Lanta bölgesinde, plaj yakınında, Ba Kan Tiang Plajı ile Ba Kan Tieng Bay 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan hostel Long Plajı ile 8,1 mi (13 km) ve Klong Dao Plajı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

4
4 Bed Mixed dormitory
6
6 Bed Mixed dormitory
Room
10 Bed Female dormitory

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x