The Rumi Hotel & Residences

Dushanbe
The Rumi Hotel & Residences Genel
The Rumi Hotel & Residences Genel
The Rumi Hotel & Residences Öne Çıkan Resim
The Rumi Hotel & Residences Dış Mekan
The Rumi Hotel & Residences İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
The Rumi Hotel & Residences
10 Mirzo Tursunzoda Street , Dushanbe

Dushanbe bölgesindeki The Rumi Hotel & Residences konaklamanızda, Duşanbe Operası ve Museum of Musical Instruments ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Rudaki Park ile 0,7 mi (1,1 km) ve Tacikistan Ulusal Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 96 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x