Rohat Hotel

Dushanbe
Rohat Hotel Genel
Rohat Hotel Genel
Rohat Hotel Genel
Rohat Hotel Genel
Rohat Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Rohat Hotel
Rudaki street 24 , Dushanbe

Rohat Hotel misafirlere Dushanbe merkezinde, Duşanbe Operası yakınında ve Tacik Devlet Teknik Üniversitesi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tacikistan Ulusal Müzesi ile 0,6 mi (1 km) ve Bekhzod National Museum ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x