The Rogers House Inn Bed & Breakfast

Southeast Nebraska, Lincoln
The Rogers House Inn Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
The Rogers House Inn Bed & Breakfast İç Mekan
The Rogers House Inn Bed & Breakfast İç Mekan
The Rogers House Inn Bed & Breakfast Yerinde Yemek
The Rogers House Inn Bed & Breakfast Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
The Rogers House Inn Bed & Breakfast
2145 B St Southeast Nebraska, Lincoln

The Rogers House Inn Bed & Breakfast misafirlere Lincoln (Near South) bölgesinde, Museum of Nebraska History ve Lincoln Children's Hayvanat Bahçesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Nebraska Üniversitesi-Lincoln ile 1,5 mi (2,5 km) ve Pinnacle Bank Arena ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Misafirlerehafta içi 7.30 ve 9.30 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Honeymoon Süit
Room
Comfort Oda
Room
Traditional Oda
Room
Standard Oda
Room
Presidential Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x