The Kindler Hotel

Southeast Nebraska, Lincoln
The Kindler Hotel Genel
The Kindler Hotel Genel
The Kindler Hotel Genel
The Kindler Hotel Genel
The Kindler Hotel Genel
Image More +36 fotoğraf
The Kindler Hotel
216 North 11th Street Southeast Nebraska, Lincoln

The Kindler Hotel misafirlere Lincoln (Downtown Lincoln) bölgesinde, Nebraska Üniversitesi-Lincoln ve Lied Center yakınında olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Memorial Stadyumu ile 1 km ve Pinnacle Bank Arena ile 1 km mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için Boitano's Lounge ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

45 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Lincoln bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2300 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Junior
Junior Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x