The Pier Hostel

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Thong Sala
The Pier Hostel Genel
The Pier Hostel Genel
The Pier Hostel Genel
The Pier Hostel Öne Çıkan Resim
The Pier Hostel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
The Pier Hostel
34 /12 Moo 1 Koh Samui (ve Çevre Adaları), Thong Sala

Ko Pha-ngan bölgesindeki The Pier Hostel misafirlere plaj yakınında, Raja Feribot Limanı ile Pantip Yiyecek Pazarı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan hostel Haad Rin Nai Plajı ile 6,6 mi (10,6 km) ve Tong Sala Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

The Pier Hostel içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere her gün 10.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Mixed Shared Dormitory
Room
Standard Room with Fan and Share Bathroom

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x