Baan Manali Resort

Güney Tayland, Thong Sala
Baan Manali Resort Genel
Baan Manali Resort Öne Çıkan Resim
Baan Manali Resort Dış Mekan
Baan Manali Resort Dış Mekan
Baan Manali Resort Dış Mekan
Image More +137 fotoğraf
Baan Manali Resort
210/20 Moo 1 Ao Nai Wok Güney Tayland, Thong Sala

Baan Manali Resort misafirlere Ko Pha-ngan bölgesinde, plajda, Nai Wok Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Pantip Yiyecek Pazarı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Haad Rin Nai Plajı ile 7,1 mi (11,5 km) ve Ao Plaay Laem Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Baan Manali Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, Kısmi Deniz Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Bungalow Garden View Third Row
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Bungalov, 1 Yatak Odası, Teras, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x