Baan Busaba Hotel

Güney Tayland, Thong Sala
Baan Busaba Hotel Öne Çıkan Resim
Baan Busaba Hotel Dış Mekan
Baan Busaba Hotel Dış Mekan
Baan Busaba Hotel Dış Mekan
Baan Busaba Hotel Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Baan Busaba Hotel
150/6 M.1,Thongsala Güney Tayland, Thong Sala

Baan Busaba Hotel misafirlere Ko Pha-ngan bölgesinde, plaj yakınında, Pantip Yiyecek Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Raja Feribot Limanı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Haad Rin Nai Plajı ile 7,7 mi (12,3 km) ve Tong Sala Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 18 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x