The Pande Hill Homestay

Uluwatu, Pecatu
The Pande Hill Homestay Öne Çıkan Resim
The Pande Hill Homestay Dış Mekan
The Pande Hill Homestay Dış Mekan
The Pande Hill Homestay Dış Mekan
The Pande Hill Homestay Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
The Pande Hill Homestay
Jalan Raya Uluwatu Pecatu, No.188 Uluwatu, Pecatu

The Pande Hill Homestay misafirlere Pecatu bölgesinde, plaj yakınında, Bukit Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Uluwatu Kayalıkları ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kuta Plajı ile 13,2 mi (21,2 km) ve Legian Plajı ile 14,2 mi (22,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov
Bungalov
Bungalov (Suite Bungalow)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x