Uluwatu Jungle Villa

Lesser Sunda Islands, Pecatu
Uluwatu Jungle Villa Genel
Uluwatu Jungle Villa Genel
Uluwatu Jungle Villa Öne Çıkan Resim
Uluwatu Jungle Villa Dış Mekan
Uluwatu Jungle Villa Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Uluwatu Jungle Villa
Jalan Pantai Suluban Uluwatu Lesser Sunda Islands, Pecatu

Uluwatu Jungle Villa misafirlere Pecatu bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Bukit Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Suluban Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Kuta Plajı ile 14,1 mi (22,7 km) ve Legian Plajı ile 15,2 mi (24,5 km) mesafede.

Restoranda Uluwatu Jungle Villa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x