Batu Kandik Homestay

Lesser Sunda Islands, Pecatu
Batu Kandik Homestay Öne Çıkan Resim
Batu Kandik Homestay Dış Mekan
Batu Kandik Homestay Dış Mekan
Batu Kandik Homestay Dış Mekan
Batu Kandik Homestay Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Batu Kandik Homestay
Jalan Batu Kandik No. 1, Uluwatu Lesser Sunda Islands, Pecatu

Batu Kandik Homestay misafirlere Pecatu bölgesinde, plaj yakınında, Bukit Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Nyang Nyang Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kuta Plajı ile 13 mi (21 km) ve Legian Plajı ile 14,1 mi (22,7 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x