The Olivar Suites

Messonghi
The Olivar Suites Genel
The Olivar Suites Genel
The Olivar Suites Genel
The Olivar Suites Genel
The Olivar Suites Genel
Image More +133 fotoğraf
The Olivar Suites
Messonghi , Messonghi

Korfu bölgesindeki The Olivar Suites konaklamanızda, Ionian Sea ve Moraitika Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Korfu İskelesi ile 14,1 mi (22,7 km) ve Kavos Plajı ile 16,1 mi (25,9 km) mesafede.

“Flya” All-day resto yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 120 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra sauna ve spor salonu dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Suite, Garden View
Junior
Junior Suite, Private Pool
Majestic
Majestic Suite, Private Pool
Executive
Executive Suite, Private Pool
Corfiot
Corfiot Suite 2BR, Private Pool
Premier
Premier Suite, Private Pool
Riviera
Riviera Suite, Sea View
Ionian
Ionian Beachfront Suite, Private Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x