Hotel Rossis

Messonghi
Hotel Rossis Öne Çıkan Resim
Hotel Rossis Dış Mekan
Hotel Rossis Dış Mekan
Hotel Rossis Dış Mekan
Hotel Rossis Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Rossis
Messonghi , Messonghi

Hotel Rossis misafirlere Korfu bölgesinde, plajda, Ionian Sea yakınında ve Moraitika Beach ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Korfu İskelesi ile 14,3 mi (23 km) ve Kavos Plajı ile 16,3 mi (26,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 56 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Stüdyo
Room
Family Stüdyo
Room
Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x