The New Days

Gulshan
The New Days Genel
The New Days Genel
The New Days Genel
The New Days Genel
The New Days Genel
Image More +19 fotoğraf
The New Days
69, Suhrawardy Avenue Baridhara Diplomatic Zone , Gulshan

Dhaka bölgesindeki The New Days konaklamanızda, Baridhara Park ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Baridhara Central Mosque ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Jamuna Future Park ile 3 mi (4,9 km) ve United Hastanesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Lobby Coffee yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 64 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Dhaka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Stüdyo
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Premium Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x