Nascent Gardenia Baridhara

Gulshan
Nascent Gardenia Baridhara Genel
Nascent Gardenia Baridhara Genel
Nascent Gardenia Baridhara Öne Çıkan Resim
Nascent Gardenia Baridhara Dış Mekan
Nascent Gardenia Baridhara Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Nascent Gardenia Baridhara
27 Park Road, Baridhara Diplomatic Zone , Gulshan

Nascent Gardenia Baridhara konaklamanızda Dhaka bölgesinde, D.N.C.C. Gulshan South Paka Pazarı ile 3,5 km (2,2 mi) ve Bashundhara Uluslararası Kongre Şehri ile 4 km (2,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Jamuna Future Park ile 5 km (3,1 mil) ve Sher-e-Bangla Kriket Stadyumu ile 9,8 km (6,1 mil) mesafede.

Coffee & Cream yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Dhaka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1850 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca tren istasyonundan otele ücretsiz transfer hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Premium Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x