Hotel Suite Palace

Gulshan
Hotel Suite Palace Genel
Hotel Suite Palace Genel
Hotel Suite Palace Genel
Hotel Suite Palace Genel
Hotel Suite Palace Öne Çıkan Resim
Image More +30 fotoğraf
Hotel Suite Palace
House 31 Road 13, Block K Baridhara R/A, Gulshan 2 , Gulshan

Hotel Suite Palace konaklamanızda Dhaka bölgesinde, Jatiyo Sangshad Bhaban ile 10,1 km (6,3 mi) ve Bangladeş Ulusal Hayvanat Bahçesi ile 11,3 km (7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Saat Mescidi (Yedi Kubbeli Cami) ile 12,1 km (7,5 mil) ve Curzon Hall ile 12,4 km (7,7 mil) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler için LED televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Dhaka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 200 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Kişilik Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Exclusive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x