The Link Yangon Boutique Hotel

Yangon Region
The Link Yangon Boutique Hotel Genel
The Link Yangon Boutique Hotel Genel
The Link Yangon Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
The Link Yangon Boutique Hotel Dış Mekan
The Link Yangon Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
The Link Yangon Boutique Hotel
No.32(D), New University Avenue Road Sayarsan Ward, Bahan Township , Yangon Region

The Link Yangon Boutique Hotel konaklamanızda Yangon bölgesinde, Myanmar Plaza Alışveriş Merkezi ile 1,1 km (0,7 mi) ve Kaba Aye Pagoda ile 4,4 km (2,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Chaukhtatgyi Pagoda ile 1,6 mi (2,5 km) ve Nga Htat Gyi Pagoda ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 59 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x