Excel Palace Hotel

Yangon Region
Excel Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Excel Palace Hotel Dış Mekan
Excel Palace Hotel İç Mekan
Excel Palace Hotel İç Mekan
Excel Palace Hotel İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Excel Palace Hotel
No. 25 D-1, New University Avenue Road Bahan Township , Yangon Region

Yangon (Bahan) bölgesindeki Excel Palace Hotel misafirlere Chaukhtatgyi Pagoda ve Kandawgyi Doğa Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Myanmar Plaza Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Yangon Üniversitesi ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları mevcuttur.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x