Reno Hotel

Yangon Region
Reno Hotel Genel
Reno Hotel Öne Çıkan Resim
Reno Hotel Dış Mekan
Reno Hotel İç Mekan
Reno Hotel Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Reno Hotel
123, Kabar Aye Pagoda Road Bahan Township , Yangon Region

Reno Hotel misafirlere Yangon (Bahan) bölgesinde, Kandawgyi Doğa Parkı ve Chaukhtatgyi Pagoda ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Myanmar Plaza Alışveriş Merkezi ile 1 mi (1,5 km) ve Myanmar Gems Museum & Gems Market ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Grand)
Room
Deluxe Oda (Executive)
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x