The Leela Ambience Convention Hotel Delhi

Kuzey Hindistan, Shahdara
The Leela Ambience Convention Hotel Delhi Genel
The Leela Ambience Convention Hotel Delhi Genel
The Leela Ambience Convention Hotel Delhi Genel
The Leela Ambience Convention Hotel Delhi Genel
The Leela Ambience Convention Hotel Delhi Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
The Leela Ambience Convention Hotel Delhi
1 CBD, Maharaja Surajmal Road Near Yamuma Sports Complex Kuzey Hindistan, Shahdara

The Leela Ambience Convention Hotel Delhi konaklamanızda Yeni Delhi bölgesinde, Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 8,5 km (5,3 mi) ve Pragati Maidan ile 10 km (6,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Cuma Mescidi ile 10,4 km ve Kızıl Kale ile 11,3 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Cafe Knosh ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 480 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Balcony Room with Cocktail Hours
Premier
Premier Oda
Room
Executive Suite with Cocktail hours and Butler Service
Room
Deluxe Suite with Cocktail hours
Room
Club Oda (The Club Life with Cocktail Hours)
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x