Woodapple Residency

Yeni Delhi
Woodapple Residency Genel
Woodapple Residency Öne Çıkan Resim
Woodapple Residency Dış Mekan
Woodapple Residency Dış Mekan
Woodapple Residency Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Woodapple Residency
3, Hargovind Envlave Main Vikas Marg , Yeni Delhi

Woodapple Residency misafirlere Yeni Delhi (Anand Vihar) bölgesinde, Max Super Speciality Hastanesi ve Yamuna Spor Kompleksi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 4 mi (6,5 km) ve Cuma Mescidi ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 21 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahası gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x