The Penthouse Delhi

Shahdara
The Penthouse Delhi Öne Çıkan Resim
The Penthouse Delhi Dış Mekan
The Penthouse Delhi Dış Mekan
The Penthouse Delhi İç Mekan
The Penthouse Delhi Oda Manzaraları
Image More +27 fotoğraf
The Penthouse Delhi
27/34, Gali Number 9 Vishwas Nagar, Shahdara , Shahdara

Yeni Delhi bölgesindeki The Penthouse Delhi konaklamanızda Yamuna Spor Kompleksi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Max Super Speciality Hastanesi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Chandni Chowk ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı
Luxury
Luxury Apart Daire, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x