The Lazy Bar And Guesthouse

Güney Tayland, Ao Nang
The Lazy Bar And Guesthouse Genel
The Lazy Bar And Guesthouse Genel
The Lazy Bar And Guesthouse Genel
The Lazy Bar And Guesthouse Genel
The Lazy Bar And Guesthouse Genel
Image More +92 fotoğraf
The Lazy Bar And Guesthouse
7, Moo 3, Noppharat Thara Ao Nang Beach Güney Tayland, Ao Nang

Krabi bölgesindeki The Lazy Bar And Guesthouse misafirlere Nopparat Thara Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Ao Nang Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Tubkaek Plajı ile 14,1 km (8,8 mi) ve Khao Khanap Nam ile 16,2 km (10 mi) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Lazy Bar bar/oturma salonu Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Basic
Basic Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Basic Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Room with Private Bathroom

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x