Mild Garden View Resort

Güney Tayland, Ao Nang
Mild Garden View Resort Öne Çıkan Resim
Mild Garden View Resort Dış Mekan
Mild Garden View Resort Yerinde Yemek
Mild Garden View Resort Yerinde Yemek
Mild Garden View Resort Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Mild Garden View Resort
148 Moo 3 Tumbol Ao-Nang Güney Tayland, Ao Nang

Mild Garden View Resort misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Ao Nang Krabi Boks Stadyumu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nopparat Thara Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Khlong Muang Plajı ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Mild Garden View Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x