Krabi Aquamarine Resort - SHA Extra Plus

Güney Tayland, Ao Nang
Krabi Aquamarine Resort - SHA Extra Plus Genel
Krabi Aquamarine Resort - SHA Extra Plus Genel
Krabi Aquamarine Resort - SHA Extra Plus Genel
Krabi Aquamarine Resort - SHA Extra Plus Öne Çıkan Resim
Krabi Aquamarine Resort - SHA Extra Plus Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Krabi Aquamarine Resort - SHA Extra Plus
169 Moo 3, Ao Nang, Muang Güney Tayland, Ao Nang

Krabi bölgesindeki Krabi Aquamarine Resort - SHA Extra Plus misafirlere Nopparat Thara Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Ao Nang Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Doğu Railay Plajı ile 11,7 km (7,2 mil) ve Khlong Muang Plajı ile 13 km (8,1 mil) mesafede.

Fisherman Restaurant restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve saç kurutma makinesi.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x