The Kim Krabi Hotel

Güney Tayland, Pak Nam
The Kim Krabi Hotel Öne Çıkan Resim
The Kim Krabi Hotel Dış Mekan
The Kim Krabi Hotel Dış Mekan
The Kim Krabi Hotel Dış Mekan
The Kim Krabi Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
The Kim Krabi Hotel
302 Uttarakit Road, Paknam, Mueng Güney Tayland, Pak Nam

The Kim Krabi Hotel konaklamanızda Krabi merkezinde, Krabi Şehri Hafta Sonu Gece Pazarı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Khao Khanap Nam ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Krabi İskelesi ile 6,5 km (4 mil) ve Nopparat Thara Plajı ile 15,7 km (9,7 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x