Sleeper Hostel

Güney Tayland, Pak Nam
Sleeper Hostel Genel
Sleeper Hostel Genel
Sleeper Hostel Genel
Sleeper Hostel Genel
Sleeper Hostel Genel
Image More +38 fotoğraf
Sleeper Hostel
350 Moo 2, Tambon Aonang, Amphoe Muang Güney Tayland, Pak Nam

Sleeper Hostel misafirlere Krabi (Krabi Kent Merkezi) bölgesinde, Krabi Şehri Hafta Sonu Gece Pazarı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Krabi İskelesi ile 6,5 km (4 mil) ve Ao Nam Mao ile 13,6 km (8,5 mil) mesafede.

Sleeper Hostel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Mixed
Mixed 14 Beds Dorm
Female
Female 4 Beds Dorm
Mixed
Mixed 4 Beds Dorm
Mixed
Mixed 2 Beds Dorm
Room
Female 14 Beds Dorm
Room
Mixed 8 Beds Dorm

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x