Crystal Hotel

Güney Tayland, Pak Nam
Crystal Hotel Genel
Crystal Hotel Öne Çıkan Resim
Crystal Hotel Dış Mekan
Crystal Hotel Dış Mekan
Crystal Hotel Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Crystal Hotel
331/9 Maharaj Road Pagnam, Muang Güney Tayland, Pak Nam

Crystal Hotel misafirlere Krabi (Krabi Kent Merkezi) bölgesinde, Nakharin Hastanesi ve Maharaj Gıda Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ao Nang Plajı ile 10,3 mi (16,6 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman olan restoranı Chantra misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 48 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x