The Kalyana Ubud Resort

Ubud
The Kalyana Ubud Resort Öne Çıkan Resim
The Kalyana Ubud Resort Dış Mekan
The Kalyana Ubud Resort Dış Mekan
The Kalyana Ubud Resort Dış Mekan
The Kalyana Ubud Resort Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
The Kalyana Ubud Resort
Banjar Kumbur, Desa Mas, 80571 Ubud , Ubud

Ubud bölgesindeki The Kalyana Ubud Resort misafirlere eğlence bölgesinde, Agung Rai Sanat Müzesi ve Setia Darma Maskeler ve Kuklalar Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sanur Plajı ile 12,6 mi (20,3 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Exclusive Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x