Surya Kembar Villas

Lesser Sunda Islands, Ubud
Surya Kembar Villas Genel
Surya Kembar Villas Genel
Surya Kembar Villas Öne Çıkan Resim
Surya Kembar Villas Dış Mekan
Surya Kembar Villas İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Surya Kembar Villas
Jalan cempaka, Banjar Kumbuh, Mas Ubud Lesser Sunda Islands, Ubud

Surya Kembar Villas konaklamanızda Ubud bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı ile 2,7 km (1,7 mi) ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 3,9 km (2,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Ubud Kraliyet Sarayı ile 3,9 km (2,4 mil) ve Campuhan Tepesi Yürüyüş Yolu ile 4,7 km (2,9 mil) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Surya Kembar Restaurant ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x