The Cory Villa

Lesser Sunda Islands, Ubud
The Cory Villa Öne Çıkan Resim
The Cory Villa Dış Mekan
The Cory Villa Oda Düzeni
The Cory Villa Oda Düzeni
The Cory Villa Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
The Cory Villa
Jl. Raya Pengosekan, Banjar Kumbuh Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud bölgesindeki The Cory Villa konaklamanızda, Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ve Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sanur Plajı ile 12,7 mi (20,5 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 10 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x