The K Club

Leinster, Straffan
The K Club Genel
The K Club Genel
The K Club Genel
The K Club Genel
The K Club Genel
Image More +139 fotoğraf
The K Club
Straffan Leinster, Straffan

Straffan bölgesindeki The K Club misafirlere nehir üzerinde, K Club ve Maynooth Şatosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Bodenstown Golf Kulübü ile 4,1 mi (6,7 km) ve Castlewarden Golf Club ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

The Henry Lounge yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler DVD oynatıcı ve plazma televizyon bulunan 140 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken açık tenis kortları ve kapalı havuz gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu Viktorya dönemi stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Woodland View Room
Kildare
Kildare Suite
Presidential
Presidential Oda
Room
Deluxe River View Room
Room
Liffey Suite
Room
Süit (Barton)
Room
Süit (Viceroy)
Room
Süit (Imperial)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x